Välkommen till

ELIT MC

SÄLJ Eller förmedla DIN Mc

MC Försäljning

Det är ofta mycket känslor inblandade i valet av motorcykel. Kanske är du ute efter prestanda, rätt sång från motorn eller lägger du störst vikt vid utseendet? Många saker spelar in men gemensamt för alla dessa är känslan – glädjen och längtan ditt hoj-val ger. Hos oss på ELiT MC finns en motorcykel för alla människor, oavsett om du söker snabbhet och prestanda eller kvalitet och komfort. Vi säljer motorcyklar av märkena BMW, Ducati, KTM och Sherco.

I modellutbudet av begangnade motorcyklar hittar vi ett brett sortiment av absolut högsta kvalitet och tysk ingenjörskonst. Våra motorcyklar lever upp till sitt rykte om att leda utvecklingen där man självklart tar hjälp av den enorma kunskapen från bilsidan vilket ger dig som kund stora fördelar på alla sätt och vis.

Många av våra motorcyklar är förknippat med karaktär, italiensk passion och fantastiskt vackra motorcyklar med inbyggd körglädje i mängder. Ducatis historia på tävlingsbanorna behöver ingen vidare presentation. Värdena från racingavdelningen av dessa motorcyklar genomsyrar hela företaget och det märks tydligt på produkterna då man alltid bibehållit själen genom åren trots att man i dag även fokuserar på praktiska detaljer så som långa serviceintervaller och låga underhållskostnader.

Det vi säljer är med sina lätta, oborstade, kraftfulla och vildsinta gatmodeller märket för entusiasterna och de som gärna sticker ut, samtidigt som de också har mycket trevliga hojar för långresan. Det är häftigt att vinna och motorcyklarna är därmed häftigast av alla. De har vunnit i stort sett allt som finns inom motocross och enduro och ready to race stämmer verkligen på offroad sortimentet. .

När det gäller begagnade mc är vi stora. Vi omsätter vårt begagnatlager över tio gånger per år! Det bevisar om något att vi kan begagnat. Vi säljer väldigt många motorcyklar på försäljningsuppdrag. En god och trygg affär för både oss, kunden och säljaren. Vår enorma
omsättningshastighet borgar för att säljaren förvandlar sin hoj till pengar väldigt fort. Du kan tryggt lämna hojen till oss, vi har fasta rutiner för allt och affären löper enkelt och bekvämt

Fordon i lager

Verkstad

När du köper din nya hoj hos oss kan du vara trygg med att vi finns kvar efter köpet. Det är när du låter oss sköta service på din ögonsten relationen mellan oss och dig fördjupas.

Vår moderna och fräscha verkstad är för BMW, Ducati, KTM och Can-Am fyrhjulingar samt alla andra märken , med personal som har stor kunskap om motorcyklar och hjulingar. Vi har all utrustning som krävs för alla former av service och reparationer. En mc-tekniker är inte bara en oljebytare utan så mycket mer. Dagens avancerade teknologi kräver innovativa lösningar och en hög teknisk nivå bland personalen. Varje dag ställs våra tekniker inför nya utmaningar. Rätt utbildning, modellkännedom och en stor erfarenhet garanterar att reparationer, service och underhåll sker på rätt sätt och garanterar din säkerhet och därmed trygghet.

verkstaden har öppet måndag till fredag. OBS, Ingen inlämning eller utlämning på lördagar.

Senaste utlämning av fordon vardagar 16:30

Vinterförvaring

Lämna din motorcykel med trygghet hos oss över vintern. Det är enkelt. Kör säsongen ut, lämna in motorcykeln. När du känner att det börjar bli vår så meddelar du oss några dagar innan du vill hämta hojen. Svårare än så är det inte.

Villkor
• Vinterförvaring betalas i förskott vid inlämning.
• Kunden har inte tillgång till sin ögonsten under vintern.
• Det får inte sitta några väskor på motorcykeln.
• Inlämning och uthämtning sker enbart under verkstadens ordinarie öppettider, dvs måndag till fredag 08:00-16:00.
• Uppstart med levernaskontroll innebär att vi kontrollerar och justerar däcktryck, funktionstestar och provkör motorcykeln. Det är bara att tuta och köra när du hämtar pärlan.
• ELiT MC Göteborg ansvarar inte för att batteri fungerar efter vinterförvaring(självklart laddar vi ditt batteri kontinuerligt).