KÖPVILLKOR

Köpvillkor

Vi följer alla regler från konsumentverket i fråga om köp- och returregler. Se kontaktuppgifter nedan. Se även annan köpinformation på den nya fliken. Vi levererar runt om världen. Du måste vara 18 år för att handla hos oss på Elit MC. Alla priser är inklusive moms. Leveranskostnader debiteras inte för beställningar över 3 000 kr. UPPMÄRKSAMHET! Dessa köpvillkor gäller för privatpersoner. Vill du beställa produkter till företaget? Kontakta oss på telefon …. eller skicka beställningen via epost och om möjligt faktureringsuppgifterna till ….

1. Leveranstid
Leveranstiden är vanligtvis 1 – 5 arbetsdagar från beställningsdatum. Om leveranstiden beräknas vara mer än en vecka kontaktar vi dig. Om leveransen försenas har du rätt att häva köpet.

2. Betalningsalternativ
Elit MC webbshop använder Klarna Checkout, Payson och Swish. Där finns det möjlighet att välja flera olika betalningsalternativ. Bland annat kortbetalning, faktura och delbetalning. I butik går det även att betala med kontant.

3. Frakt
Fraktavgiften inom Sverige är 99 SEK.
Beställer du från utlandet är fraktkostnaden 300 SEK för postpaket. För ej uthämtade varor tillkommer en kostnad om 250 SEK.

Fri frakt från 3 000 kr
Handlar du varor för minst 3 000 kr, bjuder vi på fraktavgiften. Gäller enbart leveranser inom Sverige.
Paketet skickas till ditt närmaste utlämningsställe för DHL.

4. Ångerrätt
Du har 14 dagars ångerrätt. Ångerfristen börjar från dagen efter mottagandet av produkten. Om du ångrar ditt köp står du för returfrakten och ansvarar för att produkten returneras oskadd. Ångerrätten gäller inte specialtillverkade eller personligt anpassade produkter. Läs mer -> https://www.hallakonsument.se/konsumentratt-process/angerratt/

5. Byten & Returer
Du har två veckors bytes- och returrätt för alla produkter, förutsatt att de är oanvända och returneras i originalskick. Skicka produkt, faktura och kvitto till oss: ADRESSEN. Glöm inte att fylla returformuläret som följde med paketet. Du står för bytes- och returkostnader. Det innebär att du själv returnerar produkten till oss. Du ansvarar även för leverans av den ersättningsprodukt som skickas till dig, 99 kr.

Retur i butik
Du har även möjlighet att returnera köpta från webbutiken till vår fysiska butik (gäller ej REA-varor). Ta med din produkt och leveranskvitto till vår butik. Vid retur i butik kommer butiken att återföra pengarna som betalats till ditt betalkort. Det betyder att om du väljer en faktura eller delbetalning så måste du fortfarande betala Klarna-fakturan. Har du några frågor? Kontakta oss innan du returnerar. NUMMER & MAIL.

6. Reklamation
Kontakta oss för returfraktsedel innan reklamation. NUMMER
Vid godkänd reklamation står vi för de extra fraktkostnader.
Du kan även reklamera i vår butik. ADRESS